- genieten met een zachte g!
- kwalitatief hoogwaardige chocolade met pit
- stoer, ambachtelijk en puur
- de mooiste, meest onweerstaanbare smaakcreaties
- met aandacht voor detail
- inmiddels werken er meer dan 30 enthousiastelingen
Bedrijfsinfo
Genieten met een zachte G!
WELKOM IN ONS CHOCOLADE ATELIER!
Met aandacht voor detail maken we de mooiste en meest onweerstaanbaar smaakcreaties. Chocolade zonder grenzen, met een flinke schep passie en een snufje eigenwijs.
______________________
GERBEN & MICHEL
Met zijn 15 jaar ervaring is Gerben Ubags een ware chocolatier in hart en nieren. Zijn gedrevenheid en ondernemerschap maakten dat hij Geruba chocolade oprichtte in 2009. Toen Gerben in 2013 merkte dat het bedrijf te groot werd voor slechts een man aan het roer, benaderde hij Michel vanwege zijn commerciële drive en persoonlijke aanpak. Na 15 jaar vriend- en voetbalteamgenootschap kunnen de heren nu ook op zakelijk vlak blind op elkaar vertrouwen.
ONS VERHAAL
Stoer, ambachtelijk en puur. Bij Geruba chocolade creëren we kwalitatief hoogwaardige chocolade met pit. Net een tikkeltje anders en met vakmanschap hoog in het vaandel. Onze chocolatiers weten van wanten en creëren in ons atelier de mooiste...
Genieten met een zachte G!
WELKOM IN ONS CHOCOLADE ATELIER!
Met aandacht voor detail maken we de mooiste en meest onweerstaanbaar smaakcreaties. Chocolade zonder grenzen, met een flinke schep passie en een snufje eigenwijs.
______________________
GERBEN & MICHEL
Met zijn 15 jaar ervaring is Gerben Ubags een ware chocolatier in hart en nieren. Zijn gedrevenheid en ondernemerschap maakten dat hij Geruba chocolade oprichtte in 2009. Toen Gerben in 2013 merkte dat het bedrijf te groot werd voor slechts een man aan het roer, benaderde hij Michel vanwege zijn commerciële drive en persoonlijke aanpak. Na 15 jaar vriend- en voetbalteamgenootschap kunnen de heren nu ook op zakelijk vlak blind op elkaar vertrouwen.
ONS VERHAAL
Stoer, ambachtelijk en puur. Bij Geruba chocolade creëren we kwalitatief hoogwaardige chocolade met pit. Net een tikkeltje anders en met vakmanschap hoog in het vaandel. Onze chocolatiers weten van wanten en creëren in ons atelier de mooiste, meest onweerstaanbare smaakcreaties met aandacht voor detail. Chocolade zonder grenzen, met een flinke schep passie en een snufje eigenwijs.
SPREAD THE CHOCOLATE
Inmiddels werken er meer dan 30 enthousiastelingen met een voorliefde voor chocolade bij Geruba. Van een regionaal begin in Zuid-Limburg zijn we uitgebreid naar de internationale markt. Er wordt al van onze chocolade genoten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Waar we naartoe willen?
Het liefst laten we de hele wereld proeven van onze heerlijke chocoladecreaties. Maar groei mag niet ten koste gaan van de kwaliteit, nooit. Een persoonlijke aanpak hoeft geen grenzen te hebben, zolang je een product met aandacht en passie blijft maken. Dat is waar Geruba Chocolade voor staat.
BONBONS & TRUFFELS
Onze bonbons worden stuk voor stuk met de hand vervaardigd in ons chocoladeatelier. Geheel volgens eigen receptuur en met oog voor detail. Ons assortiment bestaat uit meer dan 50 soorten ambachtelijke bonbons, chocoladetruffels en Diamonds. Elke bonbon brengt een geheel eigen smaaksensatie met zich mee die smelt op je tong. Laat je verleiden.
Detail info
Openingstijden
chocoladewinkel in Schinnen
maandag | van 9.00 tot 17.00 uur |
dinsdag | van 9.00 tot 17.00 uur |
woensdag | van 9.00 tot 17.00 uur |
donderdag | van 9.00 tot 17.00 uur |
vrijdag | van 9.00 tot 17.00 uur |
zaterdag | van 9.00 tot 16.00 uur |
zondag | gesloten |