- kook- en bakworkshops
- in totaal zullen de groepen bestaan uit ongeveer 10 tot 12 personen
Bedrijfsinfo
Op de website vindt u een overzicht van geplande workshops voor de diverse kook- en bakprogramma's, waarvoor u zich kunt aanmelden. U kunt aan deze avonden bijvoorbeeld alleen of ook met meerdere personen aansluiten. In totaal zullen de groepen bestaan uit ongeveer 10 tot 12 personen.
Indien u een avond wilt organiseren voor een hele groep, kunt u een aparte datum afspreken in overleg (ma – wo). Deze groepen dienen dan tussen de 10 en 12 personen groot te zijn. U kunt dan zelf een keuze maken uit één van de kook- en bakworkshops, die op de website worden aangeboden.
_______________________________
Het programma voor het voorjaar 2019 is nu gepubliceerd op dewebsite.
Heeft u hierover nog vragen of wilt u liever even overleggen, bel of mail me dan even, ik help u graag verder.
Aan tafel in Limburg
Een workshop waarin u kennismaakt met de Limburgse keuken en Limburgse producten...
Op de website vindt u een overzicht van geplande workshops voor de diverse kook- en bakprogramma's, waarvoor u zich kunt aanmelden. U kunt aan deze avonden bijvoorbeeld alleen of ook met meerdere personen aansluiten. In totaal zullen de groepen bestaan uit ongeveer 10 tot 12 personen.
Indien u een avond wilt organiseren voor een hele groep, kunt u een aparte datum afspreken in overleg (ma – wo). Deze groepen dienen dan tussen de 10 en 12 personen groot te zijn. U kunt dan zelf een keuze maken uit één van de kook- en bakworkshops, die op de website worden aangeboden.
_______________________________
Het programma voor het voorjaar 2019 is nu gepubliceerd op dewebsite.
Heeft u hierover nog vragen of wilt u liever even overleggen, bel of mail me dan even, ik help u graag verder.
Aan tafel in Limburg
Een workshop waarin u kennismaakt met de Limburgse keuken en Limburgse producten.
Van ”Zondaagse sop” tot nagerecht. We maken een menu waar een echte Limburger trots op kan zijn.
Aan tafel in Sicilië
Sicilië: Het punt waar Europa ophoudt en Afrika begint. De Arabische invloed is in de Siciliaanse keuken onmiskenbaar aanwezig. Vis- en vleesgerechten worden met rozijnen en pijnboompitten bereid. Tomaten en aubergines worden in veel gerechten gebruikt met een schep verse of gezouten ricotta erop. Nagerechten worden op smaak gebracht met honing, amandelen en oranjebloesem. Tijdens deze workshop maakt u diverse antipasti, risotto al radicchio, kalfsvleesrolletjes met caponata als hoofdgerecht. En torta di ricotta als nagerecht.